08-vespa-gts-super-300-hpe-ambient.jpg

Vespa GTS 300 // fra kr. 57.998,-

inkl. leveringsomkostninger


STiL 'ON THE GO' på to hjul

Arven på over syv årtier ligger bag stilen og magten til at fremkalde ren misundelse. Tilføj et strejf af modernitet til tradition og resultaterne af utålmodig forskning på at forbedre ydeevnen, og du har den mest alsidige Vespa nogensinde. Med opdateret chassis og nye LED-lygter, er GTS den perfekte følgesvend til ethvert eventyr!

power.jpg

Overskud

To motorer, to ekstraordinært effektive ydeevner. Den elskede 125 i-get-enkeltcylinder med sit Start & Stop-system bliver nu suppleret med den nye 300 HPE (High Performance Engine). Med over 23 hk er dette den mest kraftfulde motor, der nogensinde er monteret på en Vespa, og er resultatet af den nyeste teknologi, der også optimerer brændstofforbrug og emissioner.

feeling.jpg

Hvilken glæde!

Agil og kompakt i trafikken, forfriskende og pålidelig, når den er ude på eventyr. Den mest klassiske af alle Vespa’er får en makeover med dens ny-designede front og “slips”.
En absolut fornøjelse at køre! Takket være det ergonomisk designede sæde i skridsikker materiale. Vespa GTS kommer nu også med en ekstern sædeåbner, USB-stik i baggage rummet og “Bike Finder”, den populære enhed, som gør det nemt at finde tilbage til din parkerede Vespa

touring.jpg

Classic & Touring

Vespa GTS er altid populær i sin klassiske “Grigio Dolomite” grå. De nye blå og grønne “Blu Energia” og “Verde Relax” farver tiltrækker også mange fans verden over. I Touring-versionen som for alvor kalder på rejser og eventyr, er der også den dristige “Rosso Vignola” rød og “Verde Bosco” skovgrønne, begge sikre valg til den kræsne køber.

 

tekniske specifikationer:

Motor: 1 cyl, 4T vandkølet - Boring: 75 mm / 63 mm - Motorstørrelse: 278 cm³ - Max. effekt: 23,5 HK ved 7,750 omdr. - Max. omdr. moment: 22 Nm ved 5,000 omdr. - Brændstofsystem: Elektronisk indsprøjtning - Gear: CVT automatisk variator - Starter: Elektrisk - Forbremse: 220 mm, skive ABS - Bagbremse: 220 mm, skive ABS - Front fælg: 120/70 12” - Bag fælg: 130/70 12” - Sædehøjde: 790 mm - Tankstørrelse: 8,5 L (1,8 L) - Brændstof: Benzin


model video:

model Billeder:

TEST RIDE-sort.png

Se på TESTRIDE.DK hvor og hvornår du kan prøvekøre vores demomaskiner.online kataloger: